Over ons

"Voorkomen is beter dan genezen”. Vanuit dat principe zijn wij onze GHWinkel eigenlijk begonnen. Natuurlijk is het goed dat er verzekeringen bestaan en daar adviseren wij u graag bij. En natuurlijk dekt in veel gevallen inderdaad de verzekering de materiële schade. Maar wat met de verloren gegane herinneringen en eventuele letsel schade of erger? In veel gevallen kan schade voorkomen worden door kleine maatregelen of beperkt worden door snel en goed ingrijpen. Vaak zit het in kleine dingen. Een rookmelder, brandblusser of een blusdeken. Allemaal zaken die eigenlijk in ieder huis aanwezig zouden moeten zijn, maar er vaak niet zijn omdat we “dat nog even moeten doen.

Ook zakelijk kunt u met de juiste (kleine) preventie en onderhoudscontracten veel ellende voorkomen. Bij een grote bedrijfsschade is het altijd maar weer de vraag in hoeverre uw klanten de weg naar uw bedrijf weer zullen vinden en wat voor impact heeft een dergelijke gebeurtenis op uw personeel?

Om u daarbij een handje te helpen, kunt u sinds kort bij ons terecht voor diverse (preventie) producten en diensten. Van klein tot groot, voor particulier en/of zakelijk gebruik.

Voorkomen is beter dan genezen en als het kalf verdronken is dempt men de put. Had ik maar…moet niemand willen zeggen

Op deze manier proberen wij ook bij te dragen aan een beperkte schadelast, want helaas is die algemene schadelast de laatste jaren bij veel verzekeraars aanleiding geweest om de premie te verhogen en dat willen we natuurlijk liever niet.
Bent u op zoek naar een product of dienst dat schade kan voorkomen of beperken, maar kunt u het niet vinden in onze winkel? Laat het ons weten! Wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn en kan het assortiment worden uitgebreid, zodat het voortaan voor iedereen beschikbaar is.

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan de winkelwagen.

Verder winkelen of
Verder winkelen of